Noka-dietten.. Hva er det?

NOKA-dietten er av typen LCD (Low calorie diet), altså en fullt ut balansert og fullverdige sammensatt diett - bedre blir det ikke! Du får alt du trenger av proteiner, fettsyrer, vitaminer, mineraler og fiber, dessuten får du de karbohydratene din fysiske og psykiske helse er så avhengig av! Ingen som driver aktivt med idrett, skal opp til eksamener etc ville finne på å unngå karbohydrater, hvordan kan vi da tro at vi klarer oss uten dem i vår travle og utfordrende hverdag!

NOKA-diettens gode innhold av fiber fyller godt opp i magesekken, noe som gir en god metthetsfølelse. Dessuten tillater NOKA-dietten enkelte kulinariske utskeielser i godt lag, og en kombinasjon av diett og vanlig mat i løpet av dagen eller uken!

Hva skjer, hva trenger vi av næring - og hvorfor!
Det finnes ingen enkel vei til redusert fettvekt, eneste måten å gjøre det på er å innta færre kalorier enn det som forbrennes. Det er frustrerende å se all reklamen for kaffe, te, tabletter etc. som skal kunne redusere vekten betydelig! Enkelte produkter driver væske, og man kan derfor oppleve en vektnedgang, men - det er ikke i form av fett! Både krydder og kaffe kan øke forbrenningen noe, men det har en helt marginal effekt når det gjelder slanking. Dessuten er det ingen varig virkning, forbrenningen er tilbake til normalen etter kort tid.

Om det hadde eksistert produkter med en slik fenomenal effekt, hadde vi forlengst vært ferdig med problemet overvekt! Selv ikke reseptbelagte midler som Xenical og Reductil vil gi vekttap dersom man ikke samtidig reduserer kaloriinntaket! Så selv om vi så gjerne skulle håpe noe annet, det er kun inntak og forbruk av energi (kalorierl) som gjelder. Alt annet er av svært liten verdi, uansett hvor fagre løftene er!

[kilde: nokadietten.no]

 

Jeg går på NOKA-dietten, og er veldig fornøyd. Jeg går sakte men sikkert ned i både vekt og centimeter. Livslysten er virkelig på topp, og jeg merker stor forskjell der energien er blitt betraktelig bedre. Jeg har byttet ut to av mine måltider hver dag med milkshakes og barer. Smaker utrolig godt! Og som jeg har sagt før, det er virkelig og anbefalle :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Anita

Beina godt planta på jorden. Mulig ikke den salteste nøtta i posen, eller retteste vinkelen i hjørnet, men kanskje heller litt naiv. Bortsett fra det så er man vel snill?! Bloggen vil handle mest om mitt vil som ung alenemor, men også om meg og mitt, det som skjer i hverdagen. Rett og slett mitt liv. Blir veldig glad for en kommentar eller fem, gjør du ikke det blir jeg ikke sint, bare veldig veldig skuffet! :D Svargaranti!!! online akkurat nå

Anita Frøken Gull Jakobsen

Opprett ditt eget merke

BloggeEmner

Arkiv

hits