Provosert til tusen!!!

Sitter og ser på 16 and pregnant på MTV for første gang. Ikke vet jeg hvordan det er ellers, men i denne episoden ble jeg bare så provosert. Denne jenta er da altså 16 år, og klart og bli gravid. Greit nok. Men for det første så er "kjæresten" hennes en skikkelig idiot av en fyr som drikker, gir blaffen i henne og barnet, kaller henne stygge ting og så går han virkelig ikke overens med sin svigermor. Og det er da sjokket kom. Hun går ut hver kveld, lar moren sin passe på sønnen, noe denne moren også gjør ellers. Moren kjører gutten til barnehagen, henter han og passer han etter jobb. Til og begynne med så skjønte jeg henne litt, hun er fortsatt ung og vil beholde vennene sine og være sosial. Men dette gjentok seg hver kveld, i tillegg var hun udregelig mot sin egen mor (og far) og klarte og lirke fra seg at "JEG BRYR MEG IKKE! Jeg skal ut for og treffe vennene mine om du liker det eller ikke."

Hun er jo ikke der. Hun står ikke opp om morran, og etter to uker gadd hun ikke stå opp om natten. Null respekt Også at hun virkelig tørr og oppføre seg sånn på tv. Moren prøver alt hun kan for og få det inn i huet hennes at slik kan ikke ting fortsette. Hun klarer bare og svare; "Jeg orker ikke høre, nå har jeg hørt nok" :S WHAT?!

Når man først har fått barn så får man stille opp for dette barnet. Hun må virkelig vokse opp, og forstå. Det skjedde heldigvis. Men hun innrømmet også at hun ikke ante for stort ansvar det var og bli mamma. Men unnskyldningen var at hun trengte litt egentid. Ja, litt er greit... Men ikke hver eneste kveld!!! Hun overlater så mye ansvar til sin egen mor.. Hun innså heldigvis det selv også, at dette greide hun ikke. Det og være mamma skulle jo være lett. Hun hadde tenkt litt vel lang tid fremover, og så for seg et barn som sov hele natta, og et barn hun kunne ta med i parken for og leke med. Ikke våkennetter og repeat av mat, bleieskift, sovning og ikke minst all skriking.

Men som jeg sa, jeg ble så provosert. Oppførselen hennes var det verste av alt. Hun ga rett og slett F i alt og alle, og gjorde kun som hun selv ville... at hun nå var blitt mor til en liten uskyldig gutt, nei alt det der kunne moren ta seg av. Nei, dette var for irriterende og se på... Jeg kunne aldri i min verden gjort noe slikt... Men nå vara stakkars litt ung og dum faktisk.
2 kommentarer

marte

19.feb.2011 kl.13:54

hadde kanskje ikke vært så mye underholdningsverdi hvis produsentene plukket ut jenter de hadde stor tro på at de ville takle mammarollen perfekt? :-) De er nok på utkikk etter de såkalte "white trash-jentene" som gir opp ungen fortere enn man rekker å uttale "bleieskift". Men sånn er jo underholdningsbransjen, med manus-fusk og riktig klipping er det ikke rart at de får reaksjoner :-)

Anita

19.feb.2011 kl.15:19

marte: Har nok helt rett i det.. Så litt flere episoder i går, og grøss og gru så mye drama :S Huff

Skriv en ny kommentar

Anita

Beina godt planta på jorden. Mulig ikke den salteste nøtta i posen, eller retteste vinkelen i hjørnet, men kanskje heller litt naiv. Bortsett fra det så er man vel snill?! Bloggen vil handle mest om mitt vil som ung alenemor, men også om meg og mitt, det som skjer i hverdagen. Rett og slett mitt liv. Blir veldig glad for en kommentar eller fem, gjør du ikke det blir jeg ikke sint, bare veldig veldig skuffet! :D Svargaranti!!! online akkurat nå

Anita Frøken Gull Jakobsen

Opprett ditt eget merke

BloggeEmner

Arkiv

hits