Nytt design!!!

Da er designet på bloggen endret igjen. Og det var godt, for plutselig i går ble jeg veldig lei av det gamle. Så nå kan jeg endelig se meg ganske fornøyd. Orker ikke gjøre det så innviklet, for det er nok av koder og styre med som det er nå. Siste to dagene, altså i går og på tirsdagen hadde vi koselig besøk av Carina. Etter Maja hadde lagt seg da. Så vi fikk spilt litt ludo, og skrævla litt igjen.

I dag fikk vi besøk av Ingvild og Majas beste venninne Adéle. De fikk virkelig lekt fra seg, og rotet nok her ja. Det var i hvert fall to jenter som var utrolig glade for og se hverandre igjen. Tror jeg skal la Maja få gå i barnehagen noen timer i morgen. For hun plages minimalt av vannkoppene, og de har alle tørket og fått en fin skorpe på seg. Så smittsom er hun hvertfall ikke mer.

Helgen har vi ingen planer for enda, men så rastløs som jeg er nå - håper jeg på og få finni på noe hvertfall. Har en del småtteri og fikle med i kveld så jeg får se og få fingra fatt og skrevet ut noen bilder Maja skal ha med i barnehagen i morgen grunnet et prosjekt de skal i gang med.

Ha en fin torsdagskveld!
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Anita

Beina godt planta på jorden. Mulig ikke den salteste nøtta i posen, eller retteste vinkelen i hjørnet, men kanskje heller litt naiv. Bortsett fra det så er man vel snill?! Bloggen vil handle mest om mitt vil som ung alenemor, men også om meg og mitt, det som skjer i hverdagen. Rett og slett mitt liv. Blir veldig glad for en kommentar eller fem, gjør du ikke det blir jeg ikke sint, bare veldig veldig skuffet! :D Svargaranti!!! online akkurat nå

Anita Frøken Gull Jakobsen

Opprett ditt eget merke

BloggeEmner

Arkiv

hits