BabyShower!!!

Har leeeenge hatt så lyst til og dele dette på bloggen!! Men har ikke kunnet det fordi det skulle være en overraskelse.Det ble bestemt nesten med en gang Carina ble gravid at da må vi ha babyshower. Og det ble sånn at vi tenkte og avtale en dato og at de skulle vite det. Og det gjorde vi også. Det ble første helgen i april. Men det sånn var det aldri i vår tanker (meg og Sara). Vi fant nemlig ut av de (Carina og Ronja) skulle bli overrasket og ikke vite noe. Så det ble altså 12. februar - i går altså! Det første vi gjorde var jo og lage litt invitasjoner, og DET var gøy!


Ingrid og Sara (gulljentene) sitter og mekker kort :) GØY!


Søteste Ingrid!! Som desverre ikke var med i går, og vi SAVNET deg!


masse rooot, ikke så rart når tre jenter er litt overgira på scrapping :P


Vakre Vakre Sara viser stolt frem sitt først kort :)


Mitt første kort, helt greit!


Dette er kortet jeg ble mest fornøyd med, og det ble sent til Ronja :) Som venter en liten gutt!


Denne lagde jeg også :)


Og denne ble jo litt søt, også lagd av meg :)


siste jeg laget.. Søt nok :O


Sara kort.. og ja, slapp helt av Sara skrev heelt feil på det nederste og derfor bare overpynta det til tusen, og det ble også kastet etterpå! :P heheKortene Ingrid lagde :) Kjempe flinke begge to altså!


Her ser dere da altså alle kortene samlet :) Ble jo veldig bra, og vi hadde det kjempemorro!

Også ble det til at jeg skulle stå for lek og morro, tale og bleiekakene. Slik ble det, og kakene skal jeg lage et eget innlegg om etterpå. Vi hadde 7 leker, og en annen morrohet etterpå. Skal fortelle dere hva jeg fant på:

NonStop: Gjett hvor mange nonstop det er inni en tåteflaske. Der den som gjetter nærmest vinner flaska med nonstop.
Hvor stor er magen/e?: Man gjetter hvor stor magen er, altså omkretsen. Men det er ikke så hyggelig og gjette cm, så derfor tok vi ta et garnnøste og alle fikk en stump med trå hver og kunne klippe til seg en str de trodde passet. Det ble mye latter av dette altså!
BabyStokk: Jeg fant ti ord som hadde med baby og gjøre da, stokket om bokstavene og de skulle finne ut hva ordene var.
Baby-bingo: Jeg lagde bingobrettene selv, Hadde vel en 75-80 ord. Og det var 24 ord på hvert brett, passet på at alle ordene ble skrevet på like mange ganger ca. Så trakk jeg ord(som da seff hadde noe med baby og gjøre) og første mann til fullt brett vant :)
Baby-Picasso: Kun R & C deltok, resten var "dommere" . De ble tatt bind for øya, snaurra litt, så skulle de tegne en tegning, i dette tilfelle glemte jeg motivet, så det ble Hello Kitty :)  Morsomt, blir mye latter ut av dette.
Hvor mange baby-ting?: De fikk 3 min, til og skrive ned alt av baby "ting" de kom på, og de som skrev flest vant.. Morro det også faktisk!
Drikkekonurranse: Denne gangen ble det bare R&C som deltok, fylte to tåteflasker med farris faktisk :) og det var første mann til og drikke opp, og det tok litt tid! hehe...


Baby-Bingo brettet jeg lagde 10 forskjellige av :)

Vi kom da altså til Sara i Halden klokken fire, og Ronja og Carina trodde de skulle i bursdag til Sara og de kom litt over seks da. Alle jentene måtte holde skikkelig tett om alt dette, og det ble ikke mye snakkis med R og C før denne dagen. Noe de sikkert syns var veldig rart. For vi jentene pleier liksom alltid og snakke MASSE før en sånn kveld da. Ok, saken er sånn at vi måtte jo få de inn i leiligheten uten at de skulle SE alt som var pyntet osv så de tok et skuespill, og Sara ba de ta på skjerf foran øye for at alle gjestene skulle få det, fordi Sara hadde en overraskelse til alle :) Men ingen av oss andre hadde bind for øya. De ble såå overrasket da, når vi blåste i disse fløytesakene og skrek SUPPRISE!!! Oi, det var ingen bursdag, men BabyShoweret dems. Så kult! Vi klarte og lure de, og virkelig fikk vi en superkoselig kveld!


Sara hadde pyntet fint til et lite "baby" selskap! :) Og ballongene er evigvarende og utroig fine! Kule detaljer!


Sara lagde også noen kjempefine plakater til jentene.. En rosa til lille jenta til C, og en blå til gutten til R...
Alle jentene tok med noen oster hver og kjeks - sååå godt! Kjempe enkelt men nydelig mat for en slik kveld


De blivende mamma'ne veldig overrasket ja :)


Den kommende tante, altså Carinas søster Iselin :) C ble veldig overrasket da hun var der ja :)


Meg selv som holder tale for de fagre og smale :P HAHA..Carina og svigemor med kveldens første premie :)


Baby-Stokken og jentene i full konsentrasjon...


Ronja med sin nonstop flaske, altså det var 191 nonstop i flaske(mentos i midten) og R tippet 190 :) NÆRME!


GAVEDRYSS!!! :) Baby'ne fikk MASSE fint :)
R&C med bleiekakene fra meg :)


Rosa og blått :)
Kaken kakemester Sara lagde, nydelig og Supergod!! Matchet dekorasjonene, og var rosa og blå :) Finfin


Dette er resultatet etter Picasso'n og kunsten dere ser er hello kitty :)


...in action :) Carina


og Ronja <3


Drikkekonkurransen er i gang, og det tar litt tid da det kommer en dråpe om gangen :P hehe
Carina med den fin koselige babymagen :) Som jeg gleder meg til og bli tante :)

Det var noen av bildene og dere ser jo selv at dette var en koselig, morsom og minnerik kveld! Syns den ble så suksessfylt altså! Jeg er så utrolig takknemlig for at jeg har så flotte venner!!! Var ikke hjemme før midnatt, og var veldig sliten - men gud og det var verdt det! Stolt over hva vi fikk til, og at de satte så stor pris på det. Kommer aldri til og glemme denne kvelden, så kos med sånne jentekvelden, men med en feiring og tema som dette gjør det så artig og spesielt.

 

 

2 kommentarer

Kamilla Haaland

13.feb.2011 kl.22:21

utrolig kreative invitasjoner! :) Kjempefine!

Anita

13.feb.2011 kl.22:45

Kamilla Haaland: TAKK :)

Skriv en ny kommentar

Anita

Beina godt planta på jorden. Mulig ikke den salteste nøtta i posen, eller retteste vinkelen i hjørnet, men kanskje heller litt naiv. Bortsett fra det så er man vel snill?! Bloggen vil handle mest om mitt vil som ung alenemor, men også om meg og mitt, det som skjer i hverdagen. Rett og slett mitt liv. Blir veldig glad for en kommentar eller fem, gjør du ikke det blir jeg ikke sint, bare veldig veldig skuffet! :D Svargaranti!!! online akkurat nå

Anita Frøken Gull Jakobsen

Opprett ditt eget merke

BloggeEmner

Arkiv

hits