Syk Anita er ingen matglad Anita

Jeg er syk. Var nok verst i går. Da sov jeg fra jeg kom hjem halv ni på morran etter og ha kjørt Maja i barnehagen. Og frem til jeg hentet henne igjen halv fire. Heldigvis fikk jeg hjelp til og kle på henne i bhg, og det hjalp meg mye. Ellers er jo det bare en liten bagatell, men gud det var skjønt og slippe det da. Feber, hodepine og en syk vond hals er ikke godt. Har ikke feber mer, men merker at kroppen er litt redusert. Halsen er fortsatt vanvittig vond. Og det er faktisk mest vondt på utsiden. Jeg syns det er veldig hoven, og skal jeg forsøke og forklare hvordan vondt det er, så tenk deg at du har sit ups med bruker nakken/halsen for å ta i.. Det gjør vondt. Akkurat som en senestrekk. Men også veldig hoven da. Kan nesten ikke ta på halsen før det gjør vondt, og ikke minst om jeg bøyer meg ned så sprenger det no helt vanvittig.

Matlysten er på bunn, og i går spiste jeg kun middag fordi jeg måtte lage noe til Maja, og da prøvde meg på litt mat sjææl. Men ble ikke mye på meg. I dag har jeg kun drikki litt brus, og tatt en NOKA Milkshake! Det funka. Så blir sikkert det i morra også.

Sitter og ser på Svendsen om Hansen og Jensen. Fra Østfold i dag. Artig. Veldig morsomt det altså.Nå blir det tv resten av kvelden så rett i seng. I morgen er det endel ting og fikse. Så blir litt farting. Gleder meg til helgen, så håper jeg blir frisk..

BTW, håper det slutter og snø snart - for jeg satt fast i bakken i dag.. Det var BAD! Og det er bad og være syk - BLI FRISK!!! -Takk

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Anita

Beina godt planta på jorden. Mulig ikke den salteste nøtta i posen, eller retteste vinkelen i hjørnet, men kanskje heller litt naiv. Bortsett fra det så er man vel snill?! Bloggen vil handle mest om mitt vil som ung alenemor, men også om meg og mitt, det som skjer i hverdagen. Rett og slett mitt liv. Blir veldig glad for en kommentar eller fem, gjør du ikke det blir jeg ikke sint, bare veldig veldig skuffet! :D Svargaranti!!! online akkurat nå

Anita Frøken Gull Jakobsen

Opprett ditt eget merke

BloggeEmner

Arkiv

hits