5 rette og en badehette!

Dagen i dag har vært utrolig fin! Dagen i går også!

I går var vi på EventyrFabrikken med Ingvild og Adéle. Hentet Maja etter barnehagen, kvart på tre. Og dro rett bort dit. Det var så utrolig morro. Like mye morro for voksen som barn. Det er skikkelig trening. Maja er høyt og lavt, og jeg følger etter overalt. Hun er ikke så veldig glad i trampolinene der da. Men i går prøvde vi oss på sklia der, det er mange sklier altså, men den lengste da :P Og Maja syns det var så gøy så ble noen turer opp og ned igjen :) Ble også middag der i går. Vi koste oss så utrolig mye. Blir ikke lenge til neste gang vi stikker dit igjen.

Hun var så sliten etterpå, men det var hu mor også skal jeg love dere. Måtte prate hull i huet på henne på vei hjem, livredd for at hun skulle sovne. For da hadde hun ikke sovnet når vi kom hjem hvertfall. Men hun var en engel og vi sang og lo. Ordet "Gøj" var noe som ble gjentatt veldig mye hele veien hjem og hjemme. Hun sovnet nesten før hun la seg ned i senga, utrolig trøtt... Resten av kvelden i går ble jeg sittende på nett og "makeover" meg selv litt :) Gjorde meg selv blond :) Hadde jeg kledd og vært blondine kanskje?


Og grønne øyne?! :)


Kul frisyre da :) heheEller mørkere hår og brune øyne?! Jeg likte godt de brune øynene... Vurderer linser ass :)

 

I dag har vi malt, tegnet, gått tur, sett på film, bygget hello Kitty duplo og lekt med dukker.. vi gikk altså til butikken i dag. ble nok en 5-6 km på tur i dag da ja. Men så hadde vi jo med bamsen til Maja da, og den mistet vi :( Hun oppdaget det like før vi var hjemme, og jeg gikk et stykke tilbake og fant ut at den var nok borte ja.. Men hun glemte det, og jeg lovet henne en ny bamse.. Så det skal hun få snart... Maja har jo også en liten motivasjons"kalender" der hun får klistremerke for hver gang hun har vært på potta, og for hver femte får hun en liten ekstra ting. Neste gang blir det da altså bamse :) Vi har kost oss masse i dag. Også gleder vi oss masse til i morgen. Da kommer nemlig Mimmi og Besspar. Lenge siden de har vært her nå, men bare en uke siden vi så de sist da. Så er ikke sååå ille, men det blir uansett veldig koselig med besøk av de igjen ja.

Var forresten som jeg trodde i går, at pakken fra NOKA var ankommet Sarpsborg postkontor, så da var jeg hentet den også. Masse deilig shake og confect bar til meg :) Hurra! Nam Nam... Blir også veldig spennende og veie meg på fredag. Tross litt møkkamat i går, og taco i dag så håper jeg likvel jeg har gått ned litt da.

Ja neeeij, nå holdt jeg på og glemme meg bort. Til overskriften - JEG VANT PÅ LOTTO'N i dag :D 175,- og 5 rette! Gøy! Gratulerer til meg selv.. Jeej.. Nå skal jeg se ferdig Grand prix, siden det er i Særp må jeg jo følge litt med. HEIA USE ME!!! :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Anita

Beina godt planta på jorden. Mulig ikke den salteste nøtta i posen, eller retteste vinkelen i hjørnet, men kanskje heller litt naiv. Bortsett fra det så er man vel snill?! Bloggen vil handle mest om mitt vil som ung alenemor, men også om meg og mitt, det som skjer i hverdagen. Rett og slett mitt liv. Blir veldig glad for en kommentar eller fem, gjør du ikke det blir jeg ikke sint, bare veldig veldig skuffet! :D Svargaranti!!! online akkurat nå

Anita Frøken Gull Jakobsen

Opprett ditt eget merke

BloggeEmner

Arkiv

hits