Hva skulle man vel gjort uten venna sine?!Det vet hvertfall ikke jeg. Jeg er så glad jeg har de vennene jeg har. Carina, Sara og snille, vakre Espen kommer klokka seks. Carina ville ikke at jeg skulle bli sittende alene idag, så hun tar vorset her og tar med seg da Espen og Sara kom sagt. Det er så koselig gjort, og det gleder et jentehjerte som mitt. Det blir taco i kveld. Og jeg kan ikke nekte for at jeg gleder meg vanvittig til og ete taco igjen. Skal bli snadder.

I dag har jeg vært veldig flink, og fått vasket gulvene her. Det var så deilig og få det gjort. For det så pokker meg ikke ut, og vannet var så skinnet når jeg var ferdig at det skulle ikke vært lov. Med Maria Mena på "full guffe" her sveipet jeg over gulvene som jeg aldri har gjort. Tross jeg er en ræva gulvvasker ble det mye bedre. så fikk jeg opp litt mer bilder, denne gangen på soverommet. Blir så fint her. Skal kaaanskje prøve å huske og ta noen bilder av kåken her når jeg er ferdig. Helt ferdig. Men da gjenstår en IKEA-tur på meg. For jeg mangler noen kurver, hyller og CD-Søyle. Så blir det nok så bræ!

Men jeg skal hvertfall kose meg i dag, med veldig godt selskap - god mat og kanskje litt god drikke. Hvem vet. Over og ut herfra - Så får dere ha en strålende lørdag videre!

Kisses fra en husmorvaskendeveldigflink

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Anita

Beina godt planta på jorden. Mulig ikke den salteste nøtta i posen, eller retteste vinkelen i hjørnet, men kanskje heller litt naiv. Bortsett fra det så er man vel snill?! Bloggen vil handle mest om mitt vil som ung alenemor, men også om meg og mitt, det som skjer i hverdagen. Rett og slett mitt liv. Blir veldig glad for en kommentar eller fem, gjør du ikke det blir jeg ikke sint, bare veldig veldig skuffet! :D Svargaranti!!! online akkurat nå

Anita Frøken Gull Jakobsen

Opprett ditt eget merke

BloggeEmner

Arkiv

hits