Da har vi flyttet, og vi stjeler nett!!! + en morsom sak!

I siste innlegg skrev jeg jo at jeg ikke kom til å ha nett her i den nye leiligheten før 16. mars. Der tok jeg litt feil. For vi får vårt eget nett på fredag, men enn så lenge "låner" jeg en annens nett. Aner ikke hvem sitt, men noen har usikra nett her i nabolaget. Flyttingen på lørdagen gikk greit, tross at jeg var helt mørbanka etterpå, og sååå sliten. Men vi fikk flytta alt, og det gikk bra, og så var vi jo så heldige med været. Takk og lov.

Er fortsatt ikke kommet helt i orden enda. Men det begynner å hjelpe veldig. Bare i kveld har jeg tømt alle kjøkkenesker, og det var ikke få for å si det sånn. Var vel 17 ekser bare på kjøkkenet. Så mye ting og tang. Av og til skulle jeg ønske jeg ikke hadde så mye ting. Skrot, som jeg så fint klarte å kalle det i dag. Men hadde det vært skrot skrot så hadde jeg jo ikke hatt det. Så sorry, skrotet mitt!

Mamma og Terje har vært her i dag. Takk og liv sier nå jeg. For fikk jo unna litt da. Også kom Jon med kjøleskap og komfyr til meg. Meeen jeg var ikke helt fornøyd med kjøleskapet, og orket ikke vaske det - så det endte med at jeg ble kjørt, av de elskverdige personene som var hos meg, til Fredrikstad og fikk kjøpt et "nytt" kjøleskap. Ble veldig fornøyd. Ble et kombiskap i børstet stål, som er overflatebehandlet og greier. Med 12 mnd'ers garanti. I tillegg fikk jeg de til å kjøre det hit, og bære det opp for meg. Og takk og lov for det. Hurra! Jeg er glad.

Og jeg er enda mer glad for tiden, for JA, jeg elsker den nye leiligheten vår. Jeg og Maja kommer til å få det såå fint når det blir ferdig her. Er ikke så høy standard, helt grei liksom, men det er så koselig her og så fin løsning på rom osv. at jeg DIGGER det!

Noe jeg ikke digget så mye, var at på søndagen så skulle jeg ut på verandaen. For der sto kjølebagen(som var/er mitt foreløbige "kjøleskap") og jeg skulle hente no mat. Jeg gikk ut, lukket døra inntil FORDI Maja var bak meg og kun i bleie. Greia var jo at jeg skulle sjekke all maten oppi der. Det ble fort glemt da jeg i sekundet etter å ha lukket døra, snur meg og ser at Maja har tatt ned håndtaket på døra - og tror du pokkers ikke at det ikke var noe håndtak på utsiden da?! Hjeeelp, jeg kunne ikke tro det var sant. Min egen datter på 18 måneder hadde klart å låse meg ute på verandaen. Alt jeg hadde var MOBIL - faktisk og null nøkler på meg. Utgangsdøra var jo låst. Det ender med at etter 10 minutters iherdig prøving på at Maja skal ta håndtaket opp igjen, så ringer jeg mamma. Panikken begynner å koble seg på. Ender med at jeg må ringe politiet, og de sier at jeg må ringe Falck redningstjeneste.

For å gjøre en veldig lang historie litt kortere; Flack kom - klatra opp på verandaen til meg - skrudde av låse - fikk døra opp - lot meg slippe på betale(JIPPI) - lo litt og dro igjen. Har aldri vært så glad for å komme inn noen gang. For det hadde jo begynt å regne innen jeg kom meg inn, og det ble kaldt. Det endte jo med at jeg var ute i hvertfall en 40 minutter. Men jeg var glad for at noen kunne redde meg. Maja var eksemplarisk og holdt seg ved døra hele tiden, og bare stod å så dumt på meg. HeHeHe... Tror Maja skal få høre denne historien når hun blir eldre?! JA

Men nå skal jeg sove tenker jeg. Begynner å bli sent. Men tenkte bare oppdatere litt. Blir nok ikke noe særlig mer blogging på noen dager. Har fortsatt mye og gjøre! Men kan jo nevne at dagen startet veldig bra i dag, da jeg fikk sjekket på altinn.no og jeg som trodde jeg "bare" fikk igjen 17tusen, får jaggu meg over 23tusen kroner igjen! Yes da! Da blir det bil på hu mor ja. Ha en fortsatt fin uke, og kos dere!

Mange klemmer fra handywoman

2 kommentarer

Chaline

24.mar.2010 kl.11:01

gratulerer med ny leilighet :D og hysjjjjj!!! jeg fikk bare 1200 igjen på skatten xD

veronica85

30.mar.2010 kl.22:09

hehe tror maja vil le godt når hun får høre den histrien når hun blir eldre=0) morsomt i etterkant men var nok ikke noe særlig der å da. Så bra at du trives i den nye leilgheten. får håpe du får bli boende der nå da

Skriv en ny kommentar

Anita

Beina godt planta på jorden. Mulig ikke den salteste nøtta i posen, eller retteste vinkelen i hjørnet, men kanskje heller litt naiv. Bortsett fra det så er man vel snill?! Bloggen vil handle mest om mitt vil som ung alenemor, men også om meg og mitt, det som skjer i hverdagen. Rett og slett mitt liv. Blir veldig glad for en kommentar eller fem, gjør du ikke det blir jeg ikke sint, bare veldig veldig skuffet! :D Svargaranti!!! online akkurat nå

Anita Frøken Gull Jakobsen

Opprett ditt eget merke

BloggeEmner

Arkiv

hits