Jippi!! Vi er glade vi...

På fredagen, altså i går kom brevet dumpende ned i den lille grønne skjønne postkassen vår. Den var stemplet fra Sarpsborg Kommune. Maja har fått barnehageplass, og vi kom inn på førsteønske. Så hun startet i den barnehagen da 15. august. Herlig! Det blir veldig stas, men også rart for ho mor. Men det skal nok gå greit altså. Blir morsomt for Maja å komme seg inn i en barnehage med masse barn. Det trenger hun.

I går hadde vi det veldig koselig. Carina, meg halvannen flaske vin og sang og morsomt! Og i dag, så er det slafedag, for vi er så slitne og trøtte. For ble sittende litt lenge oppe, og så tidlig opp igjen da. Så vi har benka oss neddi sofaen, med dyner tepper, vann, farris, godis og is. Det er så digg. Men vi vant jo ikke på lotto'n da - Desverre!

Har også vært og sett på to leiligheter i dag. Og det gikk greit føler jeg. Så vi får se hva som skjer. Men det som er så gøy da, er at bestefar og mormor kjøpte blinkesko til Maja. Hun likte de. og hun var så fin med de på <3 Takk Takk!!!Håper da alle får en veldig fin lørdagskveld - vi koser oss veldig og bare chiller'n!!!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Anita

Beina godt planta på jorden. Mulig ikke den salteste nøtta i posen, eller retteste vinkelen i hjørnet, men kanskje heller litt naiv. Bortsett fra det så er man vel snill?! Bloggen vil handle mest om mitt vil som ung alenemor, men også om meg og mitt, det som skjer i hverdagen. Rett og slett mitt liv. Blir veldig glad for en kommentar eller fem, gjør du ikke det blir jeg ikke sint, bare veldig veldig skuffet! :D Svargaranti!!! online akkurat nå

Anita Frøken Gull Jakobsen

Opprett ditt eget merke

BloggeEmner

Arkiv

hits