Fant noe utrolig vakkert i dag... Sier mye...

 

«Jeg har min sirkel,» sa hun stille og tenksomt. Og jeg lyttet. «Og i den sirkelen har jeg alt. Men likevel er der ansikter og hender utenfor sirkelen.»

Hun så opp på meg:
«Hvor ofte ser du et ansikt på trikken, som du fester deg ved?» sa hun.
«En gang i uken, kanskje,» sa jeg.
«Jeg også,» sa hun. «Men hvor ofte ser du et ansikt som du ikke kan ta blikket bort fra? Som du med en gang føler kunne ha vært med i din sirkel? Burde vært med? Skulle vært med?»
«En gang annenhver måned,» sa jeg.
«Slik er det med meg også,» sa hun. Men så så hun rett på meg.
«Hender det noensinne at du tar et skritt for å få se og kjenne hånden som hører til det ansiktet?»
«Nei,» sa jeg. «Gjør du?»
«Nei,» sa hun. Men så fikk hun smilerynker rundt øynene: «Men i dag gjorde vi det!» sa hun.
«Ja,» sa jeg.
«Jeg vil ikke ødelegge noen sirkel,» sa hun. «Jeg vil bare gjøre den større. Større, og rikere. Og varmere. Jeg hadde ikke visst for i dag at det kunne gjøres. Fra nu av er du med i sirkelen. Og ikke bare er du og jeg blitt rikere, men hele verden er blitt varmere.»

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Anita

Beina godt planta på jorden. Mulig ikke den salteste nøtta i posen, eller retteste vinkelen i hjørnet, men kanskje heller litt naiv. Bortsett fra det så er man vel snill?! Bloggen vil handle mest om mitt vil som ung alenemor, men også om meg og mitt, det som skjer i hverdagen. Rett og slett mitt liv. Blir veldig glad for en kommentar eller fem, gjør du ikke det blir jeg ikke sint, bare veldig veldig skuffet! :D Svargaranti!!! online akkurat nå

Anita Frøken Gull Jakobsen

Opprett ditt eget merke

BloggeEmner

Arkiv

hits