Sol ute og svart inne i meg...

Det er så deilig å våkne til at sola skinner og da merker jeg at jeg savner vår og sommer ekstra mye. Men sola gjør mye nå. Når jeg skulle ta opp Maja i dag så kom jeg inn, og det som møtte meg var alt av dyne og pute under madrassen, Maja satt over madrassen og hun var naken! Shit, den jenta er ikke sann. I tillegg hadde hun klart å sette fast beinet sitt mellom sprinklene. Og dratt ned alt i vinduskarmen - heldigvis var det bare tepper.

Hadde utrolig koselig besøk i min kjære venninne Carina i går. Det var så godt og ha henne her. Når jeg stort sett om dagen sitter og ikke har det noe særlig på kveldstid. Savn er noe av det verste jeg vet.. Det gjør så mye med en. Så jeg ble så glad når Carina sa hun kunne komme. Vi koste oss med god mat og tv.

Eneste jeg klarer å tenke på om dagen er en viss person. Og hvorfor du ikke skjønner at jeg ikke ahr det noe bra nå, det fatter jeg ikke. Vet du leser bloggen, og er innom hver dag. Men likevel så sier du ingenting? Jeg sitter her med hundrevis av spørsmål, og det VET du... Trodde vi hadde noe spesielt jeg.. Men du har vel lurt meg da... Når du ikke kan gi meg en grunn.

Jeg burde absolutt ikke blogge om det, og jeg kjenner at jeg begrenser meg. Men faen! Jeg klarer ikke la vær heller når det tar opp så mye følelser i meg. Men men... Hvem bryr seg? Går hele tiden og håper.. Men jeg skal si dere en ting; det ordner seg faktisk IKKE alltid for snille piker.. Så er det sagt, nå er jeg gitt opp!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Anita

Beina godt planta på jorden. Mulig ikke den salteste nøtta i posen, eller retteste vinkelen i hjørnet, men kanskje heller litt naiv. Bortsett fra det så er man vel snill?! Bloggen vil handle mest om mitt vil som ung alenemor, men også om meg og mitt, det som skjer i hverdagen. Rett og slett mitt liv. Blir veldig glad for en kommentar eller fem, gjør du ikke det blir jeg ikke sint, bare veldig veldig skuffet! :D Svargaranti!!! online akkurat nå

Anita Frøken Gull Jakobsen

Opprett ditt eget merke

BloggeEmner

Arkiv

hits