Ting er ikke alltid like greit...

Sitter i sofaen nå. Sliten etter i går. Veldig sliten. Og enda mer sliten oppi hodet. Er så mye å tenke på, og jeg må nok ærlig innrømme at ting ikke er så på topp. Men det ordner seg alltid for snille piker. Håper jeg.

Skulle liksom ta meg noe å eta nå da, så varmet opp noen vårruller, men det gikk rett vest. Jeg glemte de i ovnen så ble litt brent i kantene. prøvde å spise litt, men det smakte drit. Så nå er alt drit. Håper bare på en bedre dag i morgen. Jeg er også sinnsykt lei meg her jeg sitter, er både det ene og det andre, men også det at ejg føler jeg har vært så sinnsykt idiot for å si det rett ut, så sitter egentlig abre å hater meg selv. At det går ann.... Åh.... Nei det blir ikke sent i dag, orker ikke sitte å tenke meg.. For jeg blir bare gal. Også savner jeg Knut så jeg blir rar! Mer fantastisk gutt skal jeg lete lenge etter.. Men skulle ønske han var her nå :(

Jess, men det ekke så greit å være meg nå. Deilig og få tilbake Maja, selvom det også har vært litt slit i dag. Så sliten oppi hodet mitt. At jeg, ååå, vet ikke. Men Fikk jo hvertfall solgt stellekommoden i dag, og sett på leilighet. Takket være mamma og Terje! Jeg er utrolig glad i dere, og som jeg sa jeg er så lei meg for at jeg er så dust... Hater meg selv for at det akkurat nå.

Følte virkelig for å lette LITT på trykket. Så orker du ikke syting - ikke les da vel! Snakkes

3 kommentarer

Ida

07.mar.2010 kl.23:29

uffda!! Sender en stoor klem til deg!! <3

Mamma

08.mar.2010 kl.01:46

Anita....ikke tenk på meg iallfall....eller ikke vær lei deg på grunn av meg mener jeg. Jeg skjønner at du har mye å styre med og tenke på nå, men det ordner seg skal du se.....er kjempeglad i deg! Klem fra mamma!

Anita

08.mar.2010 kl.10:19

TAKK...

Glad i deg også mamma

Skriv en ny kommentar

Anita

Beina godt planta på jorden. Mulig ikke den salteste nøtta i posen, eller retteste vinkelen i hjørnet, men kanskje heller litt naiv. Bortsett fra det så er man vel snill?! Bloggen vil handle mest om mitt vil som ung alenemor, men også om meg og mitt, det som skjer i hverdagen. Rett og slett mitt liv. Blir veldig glad for en kommentar eller fem, gjør du ikke det blir jeg ikke sint, bare veldig veldig skuffet! :D Svargaranti!!! online akkurat nå

Anita Frøken Gull Jakobsen

Opprett ditt eget merke

BloggeEmner

Arkiv

hits