Nå er OL i gang - HURRA!I går kveld la vi oss kl 23, og så stod vi opp igjen kl 03.00 for da var det klart for OL - Åpning. Jeg har alltid hatt en passe grei interresse for OL, og denne gangen fant jeg ut at jeg ville se på åpning. Så da satt vi oppe fra 3 til 6. For å se det mildt, så er det noe av det mest sinnsykt flotte og fasinerende showet jeg har sett i mitt liv. Jeg satt bare og WOW - WOW - WOW, Det var helt utrolig. Greit nok at bildene er fine, men å se det live og i tillegg ha kommentatorene som forklare grunnen til alt som blir gjort er jo så bra, det gir hele showet en helt ny mening.

Som sikkert de fleste har fått med seg døde jo en georgiansk ake-utøver på trenging i går. Og dette preget også showet opptil flere ganger. Jeg kjente klumpen godt i halsen, og var nær å felle noen tårer nå og da. Dette med OL er så stort, og det er så flott. Tenke seg å skulle miste livet rett før en så stor begivenhet  livet sitt. Det er så ufattelig trist.

Jeg fikk i hvert fall sykt lyst til å reise til Canada. Det er et helt utrolig flott land. Helt ubeskrivelig, og i tillegg at er det så mye historie i landet, med flere indianerstammer, en unik rasepolitikk, lite kriminalitet og jordnære mennesker som virkelig vet å sette ting i perspektiv. Flott! Jeg er så imponert at dette kunne jeg ikke la være å blogge om.

I kveld blir det kyllingvinger, pommes fritz og bearnaisesaus til middag. Også er jeg jo veldig glad for at jeg har et så utrolig flott selskap med meg. Jeg er veldig glad. Og det er godt! Nå skal vi se på OL resten av kvelden. det blir BRÆ!!! Kos dere!


Mange klemmer fra

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Anita

Beina godt planta på jorden. Mulig ikke den salteste nøtta i posen, eller retteste vinkelen i hjørnet, men kanskje heller litt naiv. Bortsett fra det så er man vel snill?! Bloggen vil handle mest om mitt vil som ung alenemor, men også om meg og mitt, det som skjer i hverdagen. Rett og slett mitt liv. Blir veldig glad for en kommentar eller fem, gjør du ikke det blir jeg ikke sint, bare veldig veldig skuffet! :D Svargaranti!!! online akkurat nå

Anita Frøken Gull Jakobsen

Opprett ditt eget merke

BloggeEmner

Arkiv

hits