Jeg har blitt vurdert!!!

Jeg vant en headerkonkurranse hos Inger Marie for litt siden. Og da vant jeg en bloggvurdering. Tenkte at det var litt morsomt å legge den ut her også, for de som leser bloggen er det jo ikke sikkert dere ser det hos henne. Jeg ble veldig glad for resultatet, og er helt enig i det hun sier angående sort bakgrunn kan bli litt dystert.. Men sånn ble det nå bare, og har vel ikke tenkt å endre det på en stund heller. Så det får bare være sånn, men det går nok bra :DHer er hvertfall bloggvurderingen fra Inger Marie!!!

Design:

Anita har en fin layout! Headeren er utrolig kul, og liker bildet på slutten av hvert innlegg! Skal jeg komme med noe jeg må trekke ned på er det bakgrunnsfargen! Er utrolig stilig med sort bakgrunn og hvit skrift, men føler kanskje at det blir litt "dystert" noen ganger! Men passer bra til layouten så er egentlig ikke negativt allikevell!

Innhold:
Jeg kjenner anita fra før, da vi gikk på vgs sammen, så innleggene hennes er nok mer interessante for meg enn en vilt fremmed! For jeg hører stemmen til anita i hodet når jeg leser og d hjelper nok mye! hehe... Men innleggene syns hvertfall jeg at er bra! De er skrevet på en lett og morsom måte som løfter hele bloggen!

Helhet:
Til syvende og sist er bloggen til anita en av de fineste jeg vet om! Ho har fine menyer, og er utrlog flink til å redigere bilder noe som kommer frem i headere ol. Rett og slett en bra blogg!

Terningkast FEM!
Ellers ønsker jeg dere alle sammen en fantastisk lørdagskveld! Jeg skal hvertfall kose med, med verden beste selskap!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Anita

Beina godt planta på jorden. Mulig ikke den salteste nøtta i posen, eller retteste vinkelen i hjørnet, men kanskje heller litt naiv. Bortsett fra det så er man vel snill?! Bloggen vil handle mest om mitt vil som ung alenemor, men også om meg og mitt, det som skjer i hverdagen. Rett og slett mitt liv. Blir veldig glad for en kommentar eller fem, gjør du ikke det blir jeg ikke sint, bare veldig veldig skuffet! :D Svargaranti!!! online akkurat nå

Anita Frøken Gull Jakobsen

Opprett ditt eget merke

BloggeEmner

Arkiv

hits